RHM Buitensport

RHM BuitenSport organiseert al weer bijna 15 jaar bedrijfsuitjes, sportieve en recreatieve sportevents in Nederland en Ardennen Survival & Outdoor Adventureprogramma’s in de Belgische Ardennen. Dit voor bedrijven, groepen, families, vriendengroepen, particulieren, singles en scholen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van (actieve) zomer vakantiereizen en gezellige wintersport skireizen met skien en snowboarden in de bekende wintersportgebieden. Gaat u met ons mee op avontuur?

Veiligheid
Zowel tijdens onze Ardennen Survival, Outdoor & Adventure programma’s als alle andere sportieve activiteiten heeft uw veiligheid de hoogste prioriteit bij RHM BuitenSport. Wij werken altijd met gekwalificeerde materialen en bij uw sportieve activiteiten zijn ervaren buitensport instructeurs en begeleiders aanwezig.

Locaties Ardennen Survival, Outdoor & Adventure
In België zijn wij met onze Ardennen Survival & Outdoor activiteiten actief in de Belgische Ardennen. Uw Ardennen survivalweekend of dagprogramma vindt plaats vlakbij de toeristische plaatsjes Durbuy, Hotton, Houffalize en La Roche-en-Ardenne. Hier heten wij u van harte welkom voor uw eigen Ardennen Survival, Outdoor & Adventure programma. Ook voor het kanovaren in de Ardennen bent u bij ons in de Belgische Ardennen op het juiste adres.

Via Ardennen-Activiteiten kunt u de volgende activiteiten vinden van RHM Buitensport

Show Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *