Meest gestelde vragen

Veel geraadpleegd (4)

Wanneer staat mijn beoordeling op de site?

Na het geven van je beoordeling kan het een paar uur duren voordat deze zichtbaar is op de website. Dit heeft te maken met het verversen van de data. Hierna worden alle beoordelingen op volgorde van binnenkomst door onze redactie gescreend. Wanneer een beoordeling niet aan de regels voldoet, zal deze later alsnog worden verwijderd.

Permalink.

Hoe kan ik een beoordeling verwijderen?

Het is niet mogelijk om zelf een beoordeling te verwijderen. Beoordelingen worden doorArdennen-Activiteiten alleen verwijderd wanneer deze in strijd zijn met de regels.

Permalink.

Waarom is mijn beoordeling verwijderd?

Om onze site onafhankelijk, betrouwbaar en voor een breed publiek aantrekkelijk te houden hebben we richtlijnen opgesteld. Alle beoordelingen worden door de redactie gelezen en getoetst aan deze richtlijnen. Als de beoordeling niet voldoet aan de richtlijnen, wordt deze gewist.

Permalink.

Hoelang duurt het voordat een nieuwe locatie op de site staat?

Wanneer er een nieuwe locatie is voorgesteld kan het tussen de 2 tot 7 werkdagen duren voordat deze is toegevoegd op onze website.

Ontvangen suggesties worden door onze redactie gescreend en ontbrekende gegevens opgezocht, zodat wij de locatie met zoveel mogelijk gegevens kunnen plaatsen op onze website.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar zal uiteindelijk ten goede komen aan de volledigheid van Ardennen-Activiteiten. Hoe meer gegevens bekend zijn, hoe makkelijker het voor Ardennen-Activiteiten is om de locatie toe te voegen.

Permalink.

Zakelijk (1)

Hoe kan ik adverteren

Als u een activiteit wilt aanmelden als bedrijf kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Wij nemen dan spoedig contact met u op. Indien u eerst nog meer informatie wenst, dan verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Permalink.

waals weekblad

Show Comments